keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Seppo Lehdon vapaussanoma on iätöntä. Tampereen kunnallisvaaleissa arvovalintojen paikka. Asuntoja asunnottomille, suositaan suomalaisia asunnottomia ja lopetetaan katolisen kirkon anekaupan tapainen erilaisten elintasopakolaisten haaliminen kaduillemme ja verovaroin rakennettuihin asuntoihin, jotka pitäisi ensisijassa taata alkuperäisille asunnottomille suomalaisille = Loppu vierasperäisten hyysäämiselle, kiitos!

Seppo Lehdon, ehdokasnumero 673 äärimmäisenä oikealla oikealla asialla, vapaussanoma on iätöntä: Tampereen kunnallisvaaleissa arvovalintojen paikka. Asuntoja asunnottomille, suositaan suomalaisia asunnottomia ja lopetetaan katolisen kirkon anekaupan tapainen erilaisten elintasopakolaisten haaliminen kaduillemme ja verovaroin rakennettuihin asuntoihin, jotka pitäisi ensisijassa taata alkuperäisille asunnottomille suomalaisille = Loppu vierasperäisten hyysäämiselle, kiitos!

http://tampereen-kunnallisvaalit-2012.blogspot.com

Tampereella Seppo Lehto 673 valkoinen Mannerheim: Asuntoja asunnottomille ja pakolaisten vastaanotto seis.

On moraalisesti erittäin arveluttavaa, että asuntoja jaetaan kuin viimeistä päivää muulta tuleville, mutta omat suomalaiset miehet ja naiset jätetään heitteille kuin lokin paska torille


Suomi suomalaisille, Tampereen asunnot tamperelaisille, ei vierasperäisille talebanhenkisille kusettajille ja oikeusjärjestelmämme väärinkäyttäjille.

Mustan Afrikan sadunkertojat kertokoon viidakkomajoissaan satuja, meille riittäköön Kalevala--------------------------------------------------

---------------------

http://tampereen-punikeille-mallia.blogspot.com/

-------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti